Saturday, July 4, 2015

Bloghop 4 juli Creatieve Harten

Heel gezellig dat je vandaag langs komt op de bloghop van de Creatieve Harten, het team van Caro. Je kunt vandaag SUper leuke Stampin' Up! creaties bewonderen op de blogs van een aantal van onze teamgenoten.

Door gebruik te maken van de pijlen onderaan dit bericht kun je door hoppen naar het volgende blog, alwaar weer een nieuwe creatie op je staat te wachten. Als je helemaal rond bent, kom je als het goed is weer uit op het blog waar je begonnen bent.

Het thema van onze bloghop is de nieuwe jaarcatalogus 2015-2016. Er zijn zoveel mooie nieuwe producten te bewonderen, dat laten we je graag zien. Kijk maar eens met ons mee! 

Wij hopen dat je vandaag veel inspiratie opdoet, zodat je zelf aan de slag kunt gaan met de leuke nieuwe producten van Stampin’ Up! 

Wij zouden het SU-per leuk vinden om te weten hoe je ons project vindt, dus laat je gezellig een berichtje achter?


Als het goed is kom je hier via het blog van Corliene van de Hoef. Ik vind het zo leuk wat ze gemaakt heeft.

 
Ik heb de Go Wild DSP gebruikt als achtergrond en ben daar omheen mijn kaart op gaan stellen. Ik heb het op een zwarte kaart basis geplakt en een Blackberry Bliss mat gebruikt. Ik heb het "In This Together" stempel ingekleurd met promarkers voor een monochromatische look. Verder heb ik de "Bravo" stempelset gebruikt.Het volgende blog is van Diana Besemer.

SU-per veel plezier nog tijdens de bloghop.

Vorige
Volgende

2 comments:

  1. Wat een leuk kaartje Marcia. Grappig dat het helemaal niet opvalt dat je "dieren" papier hebt gebruikt.

    ReplyDelete